Acasă » Cercetare » Centrul de Studii Interdisciplinare

Centrul de Studii Interdisciplinare

Centrul funcționează ca o structură în cadrul Departamentului de Istorie a Facultății de Istorie,  Relații Internaționale, Ştiințe Politice şi Ştiințele Comunicării din cadrul Universității din Oradea. Toți  membrii centrului sunt cadre didactice cu experiență în cercetarea ştiințifică.

Forul suprem de  conducere este reprezentat de Adunarea Generală a membrilor Centrului. În subordinea acestuia se află Consiliul Ştiințific şi Consiliul de Administrație al Centrului de Studii Interdisciplinare . De asemenea, aceleiaşi Adunări Generale îi sunt subordonați directorul şi secretarul ştiințific, acestora din urmă subordonându-li-se colectivele de cercetare din cadrul Centrului de Studii Interdisciplinare .

Colectivele de cercetare îşi desfăşoară activitatea pe liniile de cercetare avute în atenție. Rezultatele acestora sunt analizate ierarhic – secretar ştiințific, director şi validate de către Consiliul Ştiințific al Centrului.

Sediul Centrului de Studii Interdisciplinare este în incinta Universității din Oradea, str. Universității nr. 1, Pav. V, Birou 11, Oradea, Jud. Bihor

Raport de autoevaluare al Centrului de Studii Interdisciplinare – 2013

Centrul de Studii Interdisciplinare se află sub egida Academiei Române, sub îndrumarea ştiințifică a Centrului de Studii Transilvane din Cluj  Napoca.

Centrul de studii Interdisciplinare_Academie


Lasă un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s